Nyt

Rosette – smykkeudstilling i No 99

Som en del af Guldsmedelaugets event SMYKKERNES BY har vi inviteret Danger Jewels til at udstille sammen med os.
-Hvordan ser det traditionelle klassiske rosetsmykke ud når det fortolkes af tre forskellige snørklede smykkeformgivere?
Ingen af os har nogensinde før arbejdet med den klassiske roset, og du kan forvente at se nogle ganske anderledes fortolkninger af det arketypiske smykke. Vi har hver især valgt et greb på rosetten, som vi har udforsket i et forløb på tre smykker.
Fernisering onsdag d. 27. september 16.00-19.00 med bobler og hygge. Kom glad!
Smykkernes by torsdag d. 28.- lørdag. d. 30. september
Udstillingsperioden løber helt indtil slut oktober

Læs mere »
Smykkernes By København 2023

Smykkernes by 28-30 september 2023

det er lige om lidt.. og jeg kan næsten ikke vente…

Hele København kommer til at summe af smykker og drømme i den kommende tid.
D. 28.-30. September bliver København nemlig forvandlet til SMYKKERNES BY med masser af smykkeudstillinger og smykkeevents.

Over 30 udstillinger, og smykkeevent fordelt over byen. med over hundrede forskellige udstillere.

Læs mere »
Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Butikken holder sommerferie i uge 28, 29, og 30.

Lene Hald holder sommerferie, og butikken No99, og webshoppen her, holder ferielukket i uge 28, 29, og 30.  Vi er tilbage igen tirsdag d. 8 August. 

Denne sommer har jeg valgt kun at deltage på et kunsthånsværkermarked. Så d. 21. – 23. juli er mine smykker og jeg at finde på stand 28c på det hyggelige OVNHUS Kunsthåndværkermarked i weekenden d. 21-23 juli, på havnen i Nykøbing Sjælland.
Og OVNHUS MARKEDET kan fejre 20 års jubilæum i år, med et marked fyldt med fantastisk kunsthåndværk skabt af 72 dygtige kunsthåndværkere.
Helt sikkert et marked der er værd at besøge 🙌☀️

se mere her: Ovnhus d. 21. – 23. juli 2023

Læs mere »

Laugenes Opvisning 2022

I starten af November deltog jeg med smykker på Laugenes Opvisning i de smukkeste rammer af Molktes Palæ i København. Mine smykker har aldrig været vist på en catwalkscene tidligere, så jeg valgte at tage nogle lidt større Hautecouture  værker med, fra et tidligere projekt, der for mig var oplagt at vise frem på en

Læs mere »
GuldogUre_Artikel

Artikel fra Fagbladet Guld og Ure.

Det er smykkedesigner Lene Hald,
der er ophavskvinde til denne
smukke og rigt varierede håndfuld
ringe, der fulgte med da hun stak
hånden i sit værksteds skattekiste.
Billedet måtte naturligvis på
Instagram, hvor vi her på Guld og Ure bladet
faldt over det.

Læs mere »
smykkeudstilling på Bornholm

“Bornholm set ovre fra”

smykkeudstillingen “Bornholm set ovre fra”
Her er mine smykker, inspireret af Mødet med Bornholm, hvor særligt byen Svaneke har gjort indtryk.
Bornholms Svaneke, en blomstrende by, et samfund, midt i et landskab formet og skabt af Østersøens temperamentsfulde kræfter og vejrforhold.
Snerlen, slyngplanten med de yndige poetiske tragtblomster.
Fantastisk og skøn i den fri natur, en forbandelse i den friserede have. Men man må jo beundre dens utæmmelig livsglæde, og begejstring i at sno sig, og søge opad.

Læs mere »
udstilling i København

Udstilling i No99

INVASIVE ARTER i No99 I No99 har Lene Hald og Karen Fly inviteret billedkunstner Mette Rishøj, med på en udstilling af INVASIVE ARTER.Mette Rishøj viser nye svulstige keramiske værker, Lene Hald fabulerer over ukrudtet og prydblomsterne kolonihaven, og Karen Fly har ladet Strandfund-formerne både gå i opløsning og vokse vildt. Og det passer så fint

Læs mere »
guide Kunsthåndværk og design

Ny guide til kunsthåndværk og design

Min butik er kommet med i denne lille lækre guide, og jeg er så beæret over at et af mine Dahlia øreklips er kommet med på forsiden. Også i selve guiden er der fine billeder af mine Lygteørehænger. Du er velkommen til at komme forbi Gothersgade 99, og hente den fysiske guide, og ellers finder

Læs mere »

LOOT – MAD About Jewelry

I år er jeg er blevet inviteret med på LOOT – MAD About Jewelry. En årlig salgsudstilling af kunstneriske smykker på Museum of Arts and Designs (MAD) i New York City.  Udstillingen er nøje sammensat af et hold meget forskellige smykkekunstnere, og jeg er blevet opfordret af Loot kommiteen til at bringe 75 værker med

Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev: