Om

 


Lene Hald er igang med at arbejde

EN KRONET KOLONIHAVE

Det friserede kolonihaveliv, med anker i de klassiske kronjuveler. Lene Halds smykkeunivers er helt unikt.

Lene Halds smykker befinder sig et sted mellem den vilde natur og slotsparken, mellem Kunsten og husfliden, det eksklusive og det hverdagsagtige, eller legen og alvoren.
Med værksted og butik lige op af Rosenborg slot og Kongenshave, finder hun som inspiration både kongelige kroner og duftende kirsebærtræer, og det hele bliver med lune og opfindsomhed omskabt til et legende, farverigt og finurligt smykkeunivers.

tivoli ørehængere bliver fremstillet i guld

i 2018 åbnede Lene sammen med Karen Fly butikken “No99” – en værkstedsbutik på Gothersgade 99 i København.

Gothersgade No99
Oplev vores kunstneriske arbejde. Køb unikasmykker og håndlavede serielle produktioner. Få et smil med i købet, inspiration og måske en snak om dine specielle ønsker.

 

Bestillingsopgaver

Bær dit minde. Lad ikke dit arveguld ligge i skuffen. Få et smykke, der passer  til dig og din personlighed, og bær samtidig din familiehistorie som et minde i det nye.

Vielsesringen som symbol på kærlighed og vedvarenhed. Lad arveguld indgå i vielsesringene og bær på den måde familien og kærligheden med videre. Historier støbt og indsluttet i kærlighedens symbol.

se mere under  Kategorier :  -vielsesringe, og -bestillingsarbejde.

 

En forvandling

I denne bestillingsopgave var opgaven at bevare noget af den oprindelige ring og samtidig skabe et nutidigt, let og feminint udtryk. Jeg valgte at bevare den oprindelige ringskinne af hvidguld og forvandlede resten af ringen til to ‘organiske guldklumper i fint selskab’ (en indfattet diamant).