by Lene Hald
Lene Hald Tivoli

Fra gammelt til nyt

Vil du forkæle dig selv med noget unikt? Og vil du kombinere det med noget gammelt?

Så tag dine arvesmykker med og få dem forvandlet til noget, der er skabt kun til dig – med udgangspunkt i historie, minder, smukke sten og ædle metaller.

Se smykkerne

Lene Hald i butik

Mellem kolonihave og kronjuveler
Nogle gange længes jeg efter den vilde natur. Men når jeg så får øje på blomster, der sniger sig ud af en revne i muren eller op mellem fliserne i fortovet, kan jeg ikke lade være med at smile. For den vilde natur er jo her – lige midt i storbyen.

Jeg ser glimt af den vilde natur, når jeg cykler fra mit værksted over for Kongens Have og ud til min lille kolonihave på Islands Brygge. Jeg ser den, når jeg står blandt byens store kraner og skuer ud over Københavns havn, hvor oceangående skibe lægger til fra lande med ørkener, regnskov, bjerge og vandfald. Men også fra lande med byer, der er så store, at København i sammenligning bliver en landsby.

Og det er netop i kontrasten inspirationen opstår, når jeg arbejder med mine smykker. Når nogle kalder mit smykkeunivers finurligt, er det nok paradokserne de ser – kontrasten mellem leg og alvor, mellem kronjuveler og husflid, mellem den vilde natur, den friserede slotspark og den lille kolonihave.

Se smykkerne