Om

Lene Hald er igang med at arbejde Lene Hald er uddannet ædelmetalsformgiver fra Institut for Ædelmatal 2003.
Lene Hald er efterhånden en etableret formgivere inden for sit felt med en lang række smykkeudstillinger på CV’et. Hun var en aktiv del af det tidligere Københavnske Gallerie Metal, efterfulgt med et årti i værkstedsfællesskabet Formverk på Islands Brygge.I maj 2018 åbnede Lene Hald sammen med kollegaen Karen Fly “No99” en fælles værkstedsbutik lige overfor Kongens Have i København.

 Gothersgade No99
Her kan man opleve kunstnerne arbejde og købe både unikasmykker og håndlavede serielle produktioner.

tivoli ørehængere bliver fremstillet i guld Lene Hald arbejder hovedsalig i ædelmetaller, men hun kombinerer også ofte det ædle med mere tekstile materialer, derved opnår hun de fine farver og det mere sarte og finurlige udtryk i sine kollektioner.

Fællestræk for Lene Halds smykker er et legende, farverigt og finurligt univers, med en glad og underfundig smykkehumor.

 

Bestillingsopgaver

Lene Hald laver også mange bestillingsopgaver, hvor hun tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Hvis outdated arveguld alligevel bare ligger i skuffen, er det da meget sjovere at få det om designet til det smykke du altid har drømt om.  Ikke mindst mindst det symbolske i, at du nu faktisk kan bære arven og historien i det gamle smykke med dig i en nyere mere nutidlig og personlig smykke.

Lene Hald laver også vielsesringe af parrets familie arveguld. Smuk symbolik i at parrets ringe er støbt af deres families historie.

 

Eksempel

Dette er et resultat af en bestillingsopgave. Lene brugte den oprindelige ringskinne af hvidguld, og omsmeltede resten af ringen om til 3 kugler og fattede kundens diamant i den ene af kuglerne.