Om

 

Lene Hald er igang med at arbejde Om Lene Hald
Etableret smykkedesigner med en lang række internationale udstillinger på mit CV. Og en smuk butik ved Kongens Have i København. Var en del af det Københavnske Gallerie Metal og i et årti også med i værkstedsfællesskabet Formverk på Islands Brygge – indtil jeg i maj 2018  sammen med Karen Fly åbnede “No99” – en værkstedsbutik på Gothersgade i København. Oprindeligt uddannet fra Institut for Ædelmetal.

Gothersgade No99
Oplev vores kunstneriske arbejde. Køb unikasmykker og håndlavede serielle produktioner. Få et smil med i købet, inspiration og måske en snak om dine specielle ønsker.

tivoli ørehængere bliver fremstillet i guld Jeg arbejder hovedsalig i ædelmetaller, men kombinerer ofte det ædle med tekstile materialer, så jeg opnår de fine farver og det mere sarte og finurlige udtryk i mine kollektioner.

Fællestræk for smykkerne er det legende, farverige og finurlige univers – der dækker over det glade og underfundige.

 

Bestillingsopgaver

Bær dit minde. Lad ikke dit arveguld ligge i skuffen. Få et smykke, der passer  til dig og din personlighed, og bær samtidig din familiehistorie som et minde i det nye.

Vielsesringen som symbol på kærlighed og vedvarenhed. Lad arveguld indgå i vielsesringene og bær på den måde familien og kærligheden med videre. Historier støbt og indsluttet i kærlighedens symbol.

 

En forvandling

I denne bestillingsopgave var opgaven at bevare noget af den oprindelige ring og samtidig skabe et nutidigt, let og feminint udtryk. Jeg valgte at bevare den oprindelige ringskinne af hvidguld og forvandlede resten af ringen til to ‘organiske guldklumper i fint selskab’ (en indfattet diamant).